Табачник не переймається тим, що дівчина, яка дала йому ляпас, безробітна

П'ятниця, 24 травня 2013, 15:26

Міністр освіти Дмитро Табачник пропонує депутату Володимиру Яворівському працевлаштувати до себе в комітет дівчину, яка вдарила міністра по обличчі букетом квітів.

Про це Табачник заявив, відповідаючи на питання Яворівського у ВР підчас години уряду.

Зокрема Яворівський спитав, чи не хоче Табачник працевлаштувати дівчину до себе в міністерстві, оскільки невдовзі після інциденту вона була відрахована з Києво-Могилянської академії, і зараз ніде не вчиться і не працює.

У відповідь на це Табачник сказав, що "набір співробітників до міністерства освіти відбувається згідно з законом про державну службу", а "якщо Яворівський так переймається долею безробітних, то він може влаштувати цю дівчину на роботу до себе в комітет".

Джерела "Української правди" у Могилянській академії повідомили, що "із 30.12.2011 по 01.09.2012 року Дарина Степаненко взяла академічну відпустку за станом здоров’я (протягом вказаного часу вона отримувала матеріальну допомогу в розмірі 50% від стипендії)".

"31.08.2012 року, не поновившись після академвідпустки, відрахувалася за власним бажанням", - зазначає джерело.

Як відомо, пiд час Форуму мiнiстрiв освiти європейських країн у четверстудентка Києво-Могилянської академiї кинула в обличчя Табачнику букет квiтiв.

Дівчину забрали до міліції, але згодом відпустили.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування