Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція підтвердила, що взяла за вбивство ніжинського депутата

Понеділок, 27 травня 2013, 11:23

За підозрою у вбивстві заарештовано депутата Ніжинської міської ради.

Цю інформацію у понеділок підтверджує прес-служба головного управління МВС в місті Києві.

Раніше повідомлялося, що депутата Ніжинської міськради Максима Багринцева затримали правоохоронці.

"18 травня 2013 року до чергової частини Оболонського РУ ГУМВС України в місті Києві надійшло повідомлення, що в одній з квартир на проспекті Героїв Сталінграду виявлено труп невідомої жінки з ознаками насильницької смерті", - повідомили у міліції.

Відомості про кримінальне правопорушення було внесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК.

"23 травня після низки оперативно-розшукових заходів столичні правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 26-річний житель міста Ніжин Чернігівської області", - йдеться в повідомленні.

"Як було встановлено, зловмисник був знайомий з потерпілою. Упродовж року в Києві він регулярно користувався її послугами сексуального характеру", - уточнили у міліції.

"Під час останньої зустрічі між ними виникла сварка, яка швидко переросла в бійку. В розпалі цього інциденту молодий чоловік молотком наніс 51-річній жінці тілесні ушкодження, від яких остання померла на місці пригоди. За висновками судово-медичної експертизи смерть настала в результаті перелому кісток черепа", - повідомили у прес-службі.

"Підозрюваний, якого київські працівники міліції затримали в Ніжині за місцем його мешкання, зізнався в скоєному злочині. Наразі його затримано у порядку ст. 208 КП. Призначено ряд експертиз, триває досудове розслідування", - уточнили в МВС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...