Владиці, який правив службу для Януковича, замовили спеціальний літак

Вівторок, 7 травня 2013, 10:18

Для митрополита, який звершував служіння в соборі святого Володимира в Херсонесі, де був присутній президент Віктор Янукович, замовили коштовний чартерний рейс.

Про це написав на своїй Facebook-сторінці Андрій Ковальов.

"Богослужіння, на якому був присутній Янукович, в соборі святого Володимира в Херсонесі звершили митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар та керуючий справами УПЦ МП митрополит Бориспільський Антоній (Паканич)", - йдеться у повідомленні.

"Після служби у Севастополі керуючий справами УПЦ МП владика Антоній мусив повертатися до Києва. Цікавою деталлю, як на мене, є те, що для Архієрея спеціально замовили літак з аеродрому Бельбек у Жуляни", - додав Ковальов.

"Владика Антоній летів на літаку Cessna 525, який належить українській авіакомпанії ТОВ "Аеро - чартер". Ця компанія спеціалізується на організації VIP-перельотів. Зокрема, точно відомо, що її клієнтами є Добкін, Кернес, Богатирьова", - зазначив він.

Для Владики замовили чартерний рейс
Для Владики замовили чартерний рейс

"За скромними підрахунками такий переліт для Владики обійшовся у 10 тисяч доларів. Цікаво, який спонсор так щедро заплатив за спецрейс для владики? А може гроші з церковної казни?", - підкреслив Ковальов.

Як відомо, під час Великодньої служби охорона Януковича не пустила всередину собору частину людей під приводом загрози тисняви.

Водночас Управління держохорони заявляє, що не обмежувало доступ людей у Володимирський собор в Херсонесі, а пропускало їх з "певними інтервалами".

Перед приїздом президента у Херсонесі два дні поспіль наводили лад.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News