"Регіонали" звинуватили опозицію у провокаціях на виборах у Василькові

Вівторок, 7 травня 2013, 13:05

Заява прес-служби "Батьківщини" про причетність Партії регіонів до відмови в реєстрації кандидату від партії "Удар" є провокацією.

Про це заявила прес-служба політсили.

"З метою реєстрації кандидатами на посаду Васильківського міського голови Київської області на позачергових виборах міського голови, які повинні відбулося 2 червня 2013 року, від політичної партії "Удар" було подано одночасно два пакети документів: один на кандидата Сергія Сабова, другий на кандидата Ольгу Змаєву", - розповіли в ПР.

"Відповідно до закону про місцеві вибори, за який, до речі, голосувала і опозиція, заяву про висунення кандидата має підписати голова місцевої організації політичної партії "Удар". Але документи, представлені Сабовим, підписав Куватов, а документи на Змаєву - Тягун", - зазначили в прес-службі.

"За даними Реєстраційної служби Васильківського міськрайонного управління юстиції, на даний момент керівником Васильківської міськорганізації "Удару" є Ольга Тягун. Інших звернень в реєстраційну службу з питання реєстрації змін керівних органів партії від місцевого "Удару" не надходило", - заявили в ПР.

"Це свідчить про те, що "Удар" не намагається зареєструвати зміни у керівництві, як того вимагає законодавство", - вважають в політсилі.

"Сьогодні опозиція свій внутрішньопартійний конфлікт представляє як спробу влади вплинути на виборчий процес мера у Василькові. На жаль, представники опозиції неодноразово використовували таку технологію для дискредитації виборчої комісії, побачивши слабкість своїх кандидатів у виборчих перегонах", - зазначили "регіонали".

"Внутріпартійні чвари в рядах опозиції, відсутність спільної позиції з висунення кандидатів сьогодні намагаються представити як тиск влади і правлячої партії на виборчий процес", - заявили в прес-службі.

"Нагадуємо партії "Батьківщина", що територіальна виборча комісія формувалася в 2010 році і до її складу увійшли представники всіх партій, які були в той час у парламенті, в тому числі і вашої партії. ПР не впливає на рішення виборчих комісій", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у Василькові відмовились реєструвати єдиного кандидата на посаду мера міста від опозиції, представника партії "Удар" Сергія Сабова.

У "Батьківщині" відмову Сабову у назвали свідченням нездатності Партії регіонів до чесної політичної конкуренції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування