Фаріон: радянська "побєда" не стане українською "перемогою"

Середа, 8 травня 2013, 21:28

Радянська "побєда" ніколи не стане українською "перемогою".

Таку думку озвучила на траурному мітингу за жертвами Другої світової війни депутат від "Свободи" Ірина Фаріон, цитує "Інтерфакс-Україна".

"Ніколи їх "побєда" не буде нашою "перемогою". Імперія, яка називалася СРСР, і її колонія УРСР не були нашими державами, отже, не було кого захищати і за що воювати. Але була рідна земля та була єдина армія, Українська повстанська, яка це захищала", - підкреслила вона.

За її словами, не може бути згоди між воїном УПА і Червоної армії до того часу, поки не буде організований Нюрнберг-2 над комунізмом.

"Тому називати це перемогою - значить бути фальшивим, примітивним і просто садо-мазо", - вважає Фаріон.

Вона також висловила думку, що потрібно покарати комуністів.

"Іронія долі полягає в тому, що нацистська Німеччина покарана, а комуністичний режим в Україні - при абсолютної влади. У парламенті сидить більше 30 чудовиськ із правом голосу та законодавчої ініціативи, хоча їх місце - у тюрмах", - вважає депутат.

"І наше з вами покликання полягає в тому, щоб знищити цей уламок тоталітарного режиму, що називається комунізмом. На даний час це найбільший сором України, якщо не брати до уваги Партію регіонів", - заявила Фаріон.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...