У день Перемоги обмежать рух транспорту у центрі

Четвер, 9 травня 2013, 08:32

У зв’язку з проведенням урочистостей з нагоди 68-річниці Перемоги на деяких вулицях Києва буде обмежено рух транспорту.

Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

Так, із 7:00 до 23:00 буде перекрито вулицю Хрещатик від Бессарабської до Європейської площі.

Також із 8-ї години ранку до завершення заходів із покладання вінків та квітів на території Парку Вічної Слави рух автомобілів вулицею Лаврською від площі Слави до вулиці Цитадельної буде заборонено.

Крім того, у разі необхідності з 7:30 до 13:00 можуть бути перекриті й інші вулиці, зокрема, вул. Б. Хмельницького (від вул. Хрещатик до Пушкінської), Прорізна (від вул. Хрещатик до Пушкінської), Інститутська (від вул. Хрещатик до Ольгинської), Городецького (від вул. Хрещатик до Заньковецької), Михайлівська (від вул. Хрещатик до Михайлівської площі), Софійська (від пров. Михайлівського до вул. Малої Житомирської), Мала Житомирська (від вул. Софійської до пров. Михайлівського).

Разом із тим, на вулицях, де проводитимуться загальнодержавні та загальноміські заходи, буде заборонено паркування транспортних засобів на спеціально передбачених місцях.

з 10 до 19 травня на вулицях Михайла Грушевського та Івана Мазепи (від вулиці Шовковичної до площі Слави включно) триватимуть ремонтні роботи із заміни асфальтобетонного покриття. На вказаній ділянці передбачене часткове обмеження руху транспортних засобів в обох напрямках.

з 17 до 19 травня рух транспорту в обох напрямках на вулицях Михайла Грушевського та Івана Мазепи, на час укладання асфальтобетонного покриття на всю ширину проїжджої частини, буде заборонено.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News