У Львові в день Перемоги затримали тільки п'яних. Симоненка охороняв "Беркут"

Четвер, 9 травня 2013, 13:05

Серйозних порушень правопорядку на заходах з нагоди Дня Перемоги у Львові не зафіксовано.

"Глобальних порушень громадського порядку на заходах на Пагорбі слави не було", - сказав начальник Головного управління внутрішніх справ у Львівській області Олександр Рудяк журналістам у четвер, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо дрібних порушень в ході урочистих заходів, він зазначив, що вони були, але не вплинули на правопорядок і проведення заходів. Рудяк не зміг сказати, скільки людей було затримано в четвер співробітниками міліції, але повідомив, що особисто дав розпорядження затримати двох чоловіків, які перебували в стані алкогольного сп'яніння.

За його словами, у заходах на Пагорбі Слави брали участь близько 2,5 тис. осіб - прихильників різних ідеологій і політичних партій, а громадський правопорядок забезпечували понад 1 тис. співробітників міліції.

Святкові заходи в Києві з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні проходять спокійно, у святковій обстановці, без інцидентів.

"Акції, масові заходи, приурочені до Дня перемоги, проходять спокійно, станом на даний момент, ніяких інцидентів не зафіксовано", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в столичному главку міліції в четвер.

Відомо, що кілька сотень людей зібралися в четвер на мітинг громадськості з нагоди Дня Перемоги біля станції метро "Арсенальна" у Києві.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасники акції з національними прапорами, прапорами Партії регіонів, Загальновоїнської спілки України, партії Ветеранів Афганістану зібралися на мітинг, до них примикають кияни та гості столиці, що йдуть покладати квіти до Могили Невідомому Солдату в Парку Слави.

Глава Загальновоїнської спілки України Олег Калашніков привітав ветеранів українців зі святом перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Комуністична партія України в центрі Києва в четвер провела урочисту ходу з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій вітчизняній війні під наглядом "Беркута".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...