Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціолог Януковича обіцяє Фаріон політичну смерть

Четвер, 9 травня 2013, 14:28

Соціолог, директор компанії Research and Branding Group Євген Копатько вважає, що заперечувати День Перемоги можуть тільки спадкоємці нацистів.

"Заперечувати таке свято як День Перемоги можуть лише нащадки нацистів і ті, хто підтримує нацистську ідеологію... Ті, хто має здоровий глузд і повагу до своєї країни й до свого минулого, розуміють, що такі заяви, як Ірини Фаріон, мають обнуляти політиків. Є речі, якась червона межа, переступати через яку дуже складно. Якщо політики її перетинають, то оцінку їм мають дати самі громадяни", - заявив він агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

"Якщо люди обирають таких політиків, котрі не шанують пам'яті їхніх батьків і дідів, то така країна не має майбутнього", - додав Копатько.

Коментуючи інцидент зі спробою розгорнути копію Прапора Перемоги у Львові, соціолог зазначив, що в ньому взяли участь ті, хто не поважає людей, які захистили нашу землю від ворога.

"Ці люди самі нічого не створили, вони можуть тільки заважати тим, кому є чим пишатися, боротися з літніми людьми. Ці люди просто не мають інших аргументів. Боляче, що є ті, хто їх підтримує і за них голосує, це означає, що наша країна дуже хвора. Вони борються з минулим нашої країни, отже, вони не поважають переважної більшості громадян", - зазначає експерт.

Соціолог також навів дані, згідно з якими 90% громадян України вважають День Перемоги важливим святом, а червоний Прапор Перемоги - важливим символом нашої країни, тому, за його словами, День Перемоги має слугувати об'єднанню нашого народу, адже наші батьки та діди захищали свою землю і наше мирне майбутнє. Він зазначив, що 9 травня має стати лакмусовим папірцем, адже кожен громадянин зможе особисто переконатися, чи поважають минуле нашої країни ті політики, за яких він голосує.

"Перш ніж голосувати за певних політиків, варто подумати - вони не поважають наше минуле, ображають наших батьків і дідів. Узагалі цей день - це лакмусовий папірець для політиків, адже їхнє ставлення до Дня Перемоги - це їхня характеристика для виборця. Повага до свого народу й до його минулого не повинна піддаватися ревізії. Ось нехай люди й оцінять, як відзначали День Перемоги ті політики, яких вони обрали", - резюмував Копатько.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування