Білоцерківські "тітушки" захоплюють спорткомплекс. Їх керівник погрожує журналісту

Вівторок, 11 червня 2013, 18:28

Керівництво спорткомплексу "Атек" заявляє про рейдерське захоплення їхнього приміщення.

"О 8 ранку білоцерківські хлопці, які відомі всій країні після 18 травня, захопили приміщення стадіону. Вони розбили вікна і вдерлися через вікна другого поверху. При цьому вахтерша від переляку втратила свідомість", - розповів УП директор компанії "Олімп" Дмитро Смулянський.

"На даний момент часу вони намагаються захопити всі будівлі. Міліція відмовляється допомагати в боротьбі з рейдерами. "Ви ж розумієте, це рейдерське захоплення. Ми безсилі", кажуть вони", - розповів директор.

За його словами, стадіон намагаються захопити люди "зі сходу країни".

"У березні вони захопили завод, а тепер взялися і за нас", - додав Смулянський.

Натомість виконавчий директор заводу "Атек" Геннадій Ковтун заявив, що в даний час йде суперечка між арбітражним керуючим заводу "Атек", який призначений рішенням суду, оскільки йде процес банкрутства заводу, і орендатором споркомплексу.

"Чому йде суперечка - тому що в квітні рішенням суду розірвано договір або не продовжено далі. Орендатор намагається це оскаржити. 4 місяці переговорів про добровільне звільнення та виселення вони не дали жодного результату. Тому на сьогоднішній день я, як виконавчий директор привів сюди охорону, поставив людей, і стоїть наша охорона, яка контролює в'їзд і виїзд на територію", - заявив Ковтун.

Ковтун і білоцерківські хлопці
Ковтун і білоцерківські хлопці

Лариса Олександрівна, яка керує хлопцями і її охорона
Лариса Олександрівна (в колі), яка керує хлопцями, не хоче говорити і просить "не лізти куди не треба, щоб не отримати по голові"


За його словами, орендар дезінформував міліцію, повідомивши про рейдерське захоплення.

Він також заявив, що неправда, що територію заводу хочуть прибрати під забудову.

За словами Ковтуна, в приміщення він завів охоронну компанію заводу. Але надати відповідні документи і він і жінка, яка керує хлопцями, відмовились.

Натомість жінка на ім'я Лариса Олександрівна порадила журналісту УП "не лізти куди не треба, щоб не отримати по голові". Її охоронець невідомо навіщо зробив фото журналістки.

Натомість представники міліції, які перебували до того на місці події, відмовились щось коментувати.

"Бритоголових було людей 20. Там жіночка сидить при вході в мерседесі – вона їх предводитель. Вона з ними розраховується і ними керує. Ми багатьох з них пізнали. Це вони були тоді на Михайлівській площі, коли були журналістів", - пояснила УП бухгалтер "Олімпу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування