"Регіонали" вважають інформацію про порушення в Василькові чутками і провокаціями

Неділя, 2 червня 2013, 13:22

Керівник Васильківської міськорганізації Партії регіонів Володимир Сабадаш закликав кандидатів на посаду мера Василькова дотримуватися виборчого законодавства і припинити провокації.

Про це йдеться в його заяві, повідомили в прес-службі ПР.

"На жаль, сьогодні деякі кандидати на посаду міського голови Василькова намагаються перетворити виборчу гонку на ярмарок чуток і провокацій", - заявив Сабадаш.

Також, за його інформацією, "своїми діями кадидати нехтують демократичними принципами і порушують виборче законодавство".

Так, у день, коли заборонена агітація, роздаються агітаційні матеріали, зазначив "регіонал".

За даним фактом направлено відповідну заяву до правоохоронних органів.

У той же час, нардеп від Партії регіонів Євген Балицький заявив, що жодної скарги щодо порушень під час виборів у Василькові до територіальної виборчої комісії не надійшло, тому всі заяви опозиції про наявність нібито кричущих правопорушень безпідставні.

"Те, що не подані офіційні скарги, свідчить, що вибори проходять спокійно і без суттєвих порушень", - цитує депутата прес-служба Партії регіонів.

"Заяви опозиційних депутатів про те, що нібито є якісь кричущі порушення, - безпідставні. Ті люди, які озвучують ці заяви, просто намагаються роздути скандал і сформувати в громадян думку, що нібито результатами цих виборів не можна довіряти", - вважає "регіонал".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування