У Київській ОДА звинуватили "Свободу" в намаганні дискредитувати владу

Неділя, 2 червня 2013, 15:12

Прес-служба Київської облдержадміністрації спростовує інформацію ВО "Свобода" про застосування адмінресурсу під час виборів до місцевих органів влади.

"Влада забезпечила все необхідне для вільного волевиявлення громадян та проведення прозорих виборів. Вчасно були відкриті виборчі дільниці, належним чином забезпечено роботу дільничних комісій, охорону громадського порядку. Спостерігачі від усіх політичних сил та журналісти мають можливість вільно виконувати свої службові обов'язки", - йдеться в заяві на сайті ОДА.

"Водночас, представники від деяких політичних сил намагаються дискредитовувати владу, заявляючи про нібито застосування адмінресурсу, зокрема у Вишгородському районі, де сьогодні проводяться довибори до обласної ради", - заявляють у прес-службі.

Така позиція "Свободи", зазначають в ОДА, зумовлена тим, що вона не має достатнього авторитету в області, а тому такими заявами намагається "заробити сумнівні політичні дивіденди".

У прес-службі заявили, що таку технологію було застосовано "Свободою" на минулорічних виборах міського голови в Обухові, і тоді безпідставність аналогічних заяв партії було доведено в судовому порядку.

Як повідомлялося, "Свобода" заявляла, що у неділю керівники державних та комунальних установ Вишгородського району телефонували своїм працівникам та наголошували в жодному разі не підтримувати єдиного кандидата від опозиції Валентину Парчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування