Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк з'ясовував, чому міліція 4 години не їде фіксувати порушення у Фастові

Неділя, 2 червня 2013, 20:11

Єдиний кандидат від опозиції на довиборах до Київської облради у Фастові Сергій Барановський заявляє про застосування провладним кандидатом фальсифікацій.

Про це він повідомив голові фракції "Батьківщина" у ВР Арсенію Яценюку, коли той у неділю побував у Фастові, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Яценюк разом із Барановським побували на виборчій дільниці №24005 в селі Веприк, на якій зафіксовано "вкидання" бюлетенів.

Голова комісії наголосила, що "ніхто не бачив, як вкидали бюлетені". У той же час спостерігач від опозиції повідомив Яценюку, що людина, особу якої встановлено, підійшла до виборчої урни і, закривши собою урну від спостерігачів, вкинула бюлетені.

Спостерігач пересвідчився, що до урни вкинуто цілий стос бюлетенів, і викликав оперативну слідчу бригаду.

І хоча, за його словами, міліцію викликали ще о 14.00, коли було зафіксовано порушення виборчого законодавства, станом на 18.15 правоохоронці так і не прибули.

Яценюк зателефонував до міліції, де підтвердили, що відповідний виклик було прийнято і зареєстровано. Він звернувся до правоохоронців із тим, щоб група прибула до дільниці якнайшвидше.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування