У ПР розцінили заяви Яценюка як піар перед виборами президента

Неділя, 2 червня 2013, 21:08

Заяви глави фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка ніякого відношення до виборів мера у Василькові не мають.

Про це завив нардеп від Партії регіонів Володимир Макеєнко, повідомляє прес-служба партії.

"Заяви Яценюка можу прокоментувати тільки таким чином: він приїхав на 2-3 дільниці й попіарився. Адже в лавах опозиції вже почалася передвиборна президентська кампанія і проходить боротьба за те, хто з її представників набере найвищий рейтинг", - вважає "регіонал".

"Голосування на всіх дільницях проходить спокійно. І ніяких порушень на жодній дільниці немає, можливо, десь є лише поодинокі, технічні. Як для позачергових виборів явка досить хороша, у другій половині дня вона підвищилася, вже йде голосувати молодь", - зазначив він.

За словами депутата, опозиція займається провокаціями, піаром для того, щоб на погоджувальній раді у ВР в понеділок, "не маючи за собою жодних фундаментальних законопроектів", заявити: "Ми були у Василькові, там все було не так, ми вимагаємо створення тимчасової слідчої комісії".

"Хоча в місті перебувають спостерігачі від усіх фракцій, партій і ніяких зауважень немає", - резюмував Макеєнко.

Як повідомлялося, Яценюк у неділю у Василькові заявив, що, за даними опозиції, Партія регіонів на виборах у місті займається цілеспрямованою скупкою голосів. "За нашими даними, вказівка ​​була скупити до 5 тисяч голосів", - заявив він.

Яценюк також заявив, що склад територіальної виборчої комісії у Василькові той самий, що і в 2010 році, коли тут не допустили до місцевих виборів "Батьківщину" і "Фронт змін".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування