Нападника на фірму Корнацького затримали в Києві

Понеділок, 24 червня 2013, 14:14

У неділю було затримано громадянина, який обґрунтовано підозрюється у причетності до скоєння хуліганських дій на території села Чаусове-2 на Миколаївщині.

Про це повідомляє в понеділок прес-служба управління МВС Миколаївської області.

33-річного чоловіка було доставлено до підрозділу міліції Києва для проведення першочергових слідчих дій.

Водночас прес-служба відзначає, що супроводження затриманого до ІТТ Миколаєва ускладнюється тим, що у громадянина різко погіршився стан здоров’я.

Лікарі швидкої медичної допомоги зазначили, що діагностувати захворювання можливо лише в умовах стаціонарного лікування.

Правоохоронцями направлено запит до управління охорони здоров’я із проханням створення комплексної комісії для встановлення ступені важкості захворювання затриманого та можливості його утримання в умовах ІТТ.

Як відомо, у вівторок 18 червня озброєні молодики спортивної статури намагалися здійснити силове захоплення агрофірми кандидата в депутати Аркадія Корнацького по 132 округу.

Пізніше заступник міністра внутрішніх справ Віктор Дубовик заявив, що по цій справі слідчі дії проводяться щодо 20 осіб, відкрито кримінальне провадження за статтею "хуліганство з застосуванням холодної та вогнепальної зброї", що передбачає покарання від 3 до 7 років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News