Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд над демальянсівцями поновився: правоохоронців звинувачують у брехні

Понеділок, 3 червня 2013, 18:17

В Оболонському райсуді Києва поновилося засідання у справі активістів партії "Демократичний альянс", яких затримали на шляху руху кортежу президента.

Як повідомляє голова Київського осередку "ДемАльянсу" Максим Панов, правоохоронці, що виступають перед судом, говорять неправду.

"Ні звань, нічого не називають", - заявив він.

"Дільничний інспектор Курленко бреше під присягою: вони вели антигромадську пропаганду і масово лаялись", - коментує Панов процес засідання на своїй Facebook-сторінці.

"Рапорти: Анічкан: "Ви хотіли йти на дорогу!". Дерипапа: "Ви хотіли перекрити дорогу". Абсолютна брехня! Суд має розглядати лише фактичні докази, а не фантазії ментів", - сказав він.

"ППСник Штирхун: тримали за метр від траси плакати ображаючого змісту. Словесно ображали міліціянтів. В жодному рапорті не має прізвищ уявних порушників", - додав Панов.

Як відомо, міліція склала адміністративні протоколи на Василя Гацька, Олександра Бойкула, Наталю Делієргієву та Ігора Андрійченка.

У них ідеться про порушення за статтею 185, ч. 1 Кодексу про адміністративні порушення України. Санкція за нею складає до 15 діб арешту.

За словами адвокатів затриманих, міліція закидає активістам відмову згорнути плакати образливого змісту щодо президента Віктора Януковича.

При цьому сам плакат не містив образ, а лише закликав: "Янукович, пішов геть з Києва".

Між тим, до суду прибули свідки, яких не було на місці подій під час затримання активістів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування