Черновецький-молодший спростовує, що торгує нерухомістю в Іспанії

Вівторок, 4 червня 2013, 11:36

Син колишнього мера Києва Степан Черновецький називає неправдою інформацію про нібито його бізнес в Іспанії.

Про це говориться в коментарі сина Леоніда Черновецького на публікації про те, що він нібито торгує нерухомістю в Барселоні.

"Дуже дивно, що жодне з тих видань, які опублікували цю хибну інформацію, навіть не звернулося до мене чи до моїх представників. Я б із задоволенням відповів на запитання, які їх цікавлять!", - нарікає Степан Черновецький.

Реагуючи на "такий сильний інтерес" до роду його діяльності, він розкриває, "як воно є насправді".

"Ніякого бізнесу в Барселоні, як і в цілому в Іспанії, у мене немає! Та й взагалі я в принципі зовсім не розуміюся на нерухомості", - заявляє Степан Черновецький.

"Більше того, агентство з продажу нерухомості, - ну, якось міленько для мене, враховуючи масштаби проектів, які я вів!", - стверджує він.

Степан Черновецький запевняє, що його ділові інтереси сконцентровані переважно в Україні.

"Усі мої бізнес-інтереси, в основному, сконцентровані в Україні, і пов'язані вони з інвестиціями в інтернет-проекти; цей напрямок бізнесу цікавить мене найбільше", - заявляє він.

"У мене також є проекти у Росії та в Індії, до речі, найближчим часом я планую відкрити офіс в Індії. Я вірю в майбутнє цієї країни, це величезний ринок із великими перспективами!", - зазначає Черновецький-молодший.

"Усього я веду понад 15 проектів, у яких працюють близько 400 осіб, 90% із них працюють в Україні, чим я пишаюся!!!", - додає син екс-мера Києва.

"Я також консультую батька в його бізнес-проектах, допомагаю йому розбудовувати благодійні проекти, які охоплюють не лише Україну, але вже й Грузію, у якій, до речі, я народився", - повідомляє також Степан Черновецький.

За його словами, живе він не лише в Іспанії.

"А живу не лише в Барселоні, але й у Києві, а також часто виїжджаю по бізнесу не тільки в європейські, але й інші країни. Інтернет дозволяє мені скрізь почуватися як удома", - заявляє Степан Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування