Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черкаського "регіонала" підозрюють у скоєнні смертельного ДТП

Вівторок, 4 червня 2013, 23:11

"Удар" вимагає, щоб голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб тимчасово відсторонив від посади директора Департаменту з суспільно-політичних питань та регіональної політики Черкаської ОДА.

Про це повідомила прес-служба черкаської облорганізації політсили.

Посилаючись на дані ЗМІ, в "Ударі" пояснили, що їхня вимога ґрунтується на можливій участі вказаного чиновника у дорожньо-транспортній пригоді, в якій загинула жінка.

В політсилі зазначили, що держслужбовець, якого підозрюють у скоєнні ДТП, є заступником голови обласної організації Партії Регіонів з питань молодіжної політики.

"Удар" підготував низку депутатських запитів у відповідні правоохоронні органи та медичні установи, а також проводить незалежне внутрішнє розслідування злочину, оскільки є інформація, що правоохоронні органи отримали чітку вказівку зверху "зам’яти" цю справу", - зазначили у політсилі.

"Це безпрецедентний випадок, коли чиновник підозрюється у скоєнні такого серйозного злочину… Якщо регіонал не причетний до цієї події, то чому ж приховується будь-яка інформація про неї?" – заявив "ударівець" Олег Гончар.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування