Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція встановила ще двох нападників на журналістів 18 травня

Середа, 5 червня 2013, 08:31

У справі про напад на журналістів 18 травня встановлені особи ще двох людей, що брали участь у бійці.

Про це пише Комерсант-Україна з посиланням на журналістку Ольгу Сніцарчук.

Сама журналістка разом з фотографом Владом Соделем напередодні майже цілий день спілкувалися зі співробітниками правоохоронних органів.

"Міліція встановила особи ще двох людей, що брали участь у нападі на нас — ми брали участь у їхньому перехресному допиті", - сказала вона.

"Прокуратура зараз займається питанням службової бездіяльності співробітників міліції, які 18 травня спокійно спостерігали, як на нас нападають (раніше міліція встановила особистостей 11, що нападали.)",— додала Сніцарчук. 

У свою чергу Содель на своїй сторінці Facebook поширив фото Дмитра Ліпавського, яке було додано до справи і свідчило про те, що Тітушко його бив.

"Пояснення до фото, яке долучено до справи в якості доказу: кулак Тітушка приземлився на мою голову, в момент коли я накрив собою Олю. Шкода тільки, що до цього моменту він вже встиг кілька разів вдарити її. Смугаста майка і рука з обручкою під ліктем гопа на передньому плані – Оліни", - додав він.

 

Як відомо, група спортивних молодих людей з Європейської площі, улаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська в суботу під час мітингів. При цьому міліція не втручалася.

Бійку почали знімати кореспондент  "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобоалось молодикам, і вони побили журналістів до крові.

У понеділок МВС почало службове розслідування з приводу бездіяльності своїх співробітників під час побиття журналістів 18 травня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування