Опозиція обурена, що при Януковичі педофіли гуляють на свободі

Середа, 5 червня 2013, 17:15

"Батьківщина" вимагає покарати суддю, який випустив на волю банду педофілів.

Про це йдеться в заяві партії.

В документі нагадується, що 1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, влада випустила на волю банду педофілів та збоченців, очолювану колишнім ректором Київської державної академії водного транспорту ім. Сагайдачного Василем Михайловим.

"Очевидно, що на рішення Шевченківського райсуду, як і всіх інших судів, які сьогодні повністю підконтрольні владі, вплинув той факт, що у Михайлова є впливові покровителі серед високопосадовців України, адже він був довіреною особою кандидата в президенти Віктора Януковича на виборах 2004 року", - зазначають в "Батьківщині".

"Все це відбулося попри те, що Міністерством внутрішніх справ, під керівництвом Юрія Луценка, ще у 2009 році було зібрано достатньо неспростовних доказів вини підсудних", - сказано в заяві.

"Сьогодні до в’язниці кидають політичних опонентів режиму, а справжні злочинці розгулюють на свободі тільки тому, що вони є членами Партії регіонів або довіреними особами Віктора Януковича", - наголошується в ній.

"Батьківщина" від Вищої ради юстиції порушити питання про притягнення до відповідальності судді Шевченківського районного суду Києва, який ухвалив рішення по Михайлову.

"Ми також вимагаємо покарати відповідно до чинного законодавства України педофіла та зоофіла Михайлова, незважаючи на його приналежність до Партії регіонів та на те, що він був довіреною особою Віктора Януковича", - зазначено в заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...