Президент розповів Раді про свої сподівання щодо ЄС

Четвер, 6 червня 2013, 10:39

Україна сподівається на підписання угоди із Європейським союзом під час Вільнюського саміту "Східного партнерства" наприкінці 2013 року.

Про це йдеться у щорічному посланні президента Віктора Януковича до Верховної Ради, яке опубліковане на офіційному сайті президента.

"Угода про асоціацію України з ЄС уже парафована сторонами, і ми сподіваємося на її підписання під час Вільнюського саміту "Східного партнерства" наприкінці 2013 року", - йдеться в повідомленні.

"Реалізація політики європейської інтеграції України відбувається з урахуванням динамічних процесів політичного та економічного розвитку Європейського Союзу. Його трансформація триває під впливом актуальних викликів сьогодення. Водночас немає сумнівів щодо

того, що європейські країни знайдуть внутрішні ресурси та мотивацію для закладення нових, більш потужних підвалин для об’єднання Європи", - уточнює президент.

"І наша держава, і ЄС мають використати існуючі можливості двостороннього співробітництва для послаблення її наслідків. Сьогодні Україна, яка визначилася зі стратегічними орієнтирами свого розвитку та кінцевою метою європейської інтеграції,

розглядає участь у реалізації Європейського проекту з його орієнтованістю

на безпеку та процвітання всієї Європи як найважливіший зовнішньополітичний пріоритет", - заявив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...