Президент назвав журналістів союзниками і пообіцяв свободу слова

Четвер, 6 червня 2013, 11:25

Президент Віктор Янукович вважає журналістів союзниками влади у впровадженні найвищих демократичних цінностей і стандартів.

Про це він сказав у своєму привітанні з нагоди Дня журналіста, яке опубліковано на його офіційному сайті.

"Надзвичайно ціную вашу творчу та відповідальну професію, яка покликана служити інтересам суспільства. Нині, коли відбувається модернізація усіх сфер життя країни, від принциповості, об'єктивності та неупередженості журналістів залежить поступ нашої держави шляхом європейської інтеграції. Вірю, що ви є союзниками влади у впровадженні найвищих демократичних цінностей і стандартів", - зазначив він.

"Як президент України я завжди буду відстоювати й захищати право кожного громадянина на свободу слова", - пообіцяв Янукович.

У свою чергу прем’єр Микола Азаров у своєму привітанні вказує, що на журналістів "покладена відповідальна місія - сприяти забезпеченню конституційного права громадян на одержання інформації, об’єктивно і правдиво розповідати про найважливіші події сьогодення".

"Уряд і надалі сприятиме розвитку інформаційної галузі, зміцненню свободи слова та захисту професійної діяльності журналістів", - пообіцяв він.

Глава Верховної Ради Володимир Рибак зазначає, що "головне відрізняє представників журналістського цеху, - це загострене почуття особистої відповідальності, розумний прагматизм і об'єктивність".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування