Опозиція заблокувала трибуну мінімум до понеділка

Четвер, 6 червня 2013, 11:41

Опозиція прийняла рішення блокувати трибуну до тих пір, поки президент Віктор Янукович не звітує особисто у парламенті.

Про це "Українській правді" повідомив депутат від Батьківщини Леонід Ємець.

"Ми блокуємо трибуну, поки немає президента, або чекаємо на публічне підтвердження до понеділка про те, що він буде присутній", - сказав Ємець.

"Якщо ж вони будуть проводити виїзне  засідання, то ми не будемо чекати , поки вони його проводять, а підемо контролювати їхню присутність там і відповідно наполягати на вимогах.

На уточнююче питання про те, що наступний тиждень не є пленарним, Ємець зазначив: "Якщо потрібно буде, зробимо пленарним".

Опозиція вимагає особистого виступу президента, розгляд виборів на 5 проблемних округах, виборів у Києві та переголосування питання щодо податкової угоди з Кіпром. 

Станом на 11:35 у сесійнй залі проводились консультації фракцій.

Спікер ВР Володимир Рибак вийшов до президії, однак пізніше пройшов крізь залу до депутатів із Фракції партії регіонів, які зібрались навколо лідера фракції Олександра Єфремова.

 
 

Рибак підійшов до них і почав щось пояснювати.

Депутати від Батьківщини у свою чергу зібралися біля парламентської трибуни. Там перед ними виступає лідер опозиції Арсеній Яценюк.

 Фото Олександра Аронця

Тексти послання президента до депутатів так і лежать на трибуні, куди депутати з опозиції знесли його ще зранку.

Так само депутати від Свободи і від Удару розійшлися по своїх кутках зали засідань і проводили нараду зі своїми лідерами.

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...