Бахтєєва каже, що не знає, звідки взявся листок з вказівкою щодо іспитів

П'ятниця, 7 червня 2013, 18:56

Депутат від Партії регіонів Тетяна Бахтєєва стверджує, що не знає, де взявся на її столі листок з вказівками про те, хто має скласти іспит у Національній школі суддів на посаду судді.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів, посилаючись на саму Бахтєєву.

"Сьогодні засідання Верховної Ради навіть не відкривалося, і в залі я перебувала всього кілька хвилин", - сказала вона.

"На робочому місці завжди багато паперів, які видають перед початком робочого дня - це законопроекти, виступи, моніторинг, - і я навіть не встигла звернути увагу на той папірець, який сфотографували журналісти, і також не знаю, чи був він дійсно серед моїх документів, і хто мені його передав", - виправдовується депутат.

"На цьому аркуші не написано, що він адресується мені, також невідомо, від кого цей папірець. Природно, що я ні до кого з цього питання не зверталася, нікому не дзвонила, зокрема, до зазначеної там Наталії Шуклиної, з якою ніколи в житті не спілкувалася і не знайома. Про це при бажанні можете поцікавитися і в неї", - додала Бахтеєва.

"Під час виборчої кампанії всі кандидати в народні депутати мали юристів, адвокатів, у мене їх було кілька, і з Людьвіком Коляйовічем я бачилася всього двічі. Він не був у штаті мого штабу, юридичну службу очолювала інша людина", - сказала вона.

Як відомо, кореспондент видання Комерсант Влад Содель розмістив на своїй сторінці у Facebook фото з компроматом на Бахтєєву.

Він зняв робоче місце депутатки, де серед інших паперів лежав список справ, які вона має зробити. Содель підтвердив УП, що саме Бахтєєва сиділа на цьому місці в той момент, коли робилося фото.

Першим пунктом там вказано: подзвонити ректору Національної школи суддів Україні Шукліній Наталі Георгіївні. (Насправді вона поки є в.о. ректора - УП).

Другим пунктом зазначається, що потрібно "сказати, що 7 і 8 червня Нацшкола суддів буде проводити іспити, і потрібно, щоб Мірзоян Людвіг Коляєвич успішно склав ці іспити (і інші іспити, які будуть проведені 29 і 30 червня 2013 року)".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування