Мера Сум оштрафували за "експеримент" зі швидкістю 120 км/год

Вівторок, 2 липня 2013, 11:41

Мера Сум Геннадія Мінаєва оштрафували на 600 гривень за рух в обласному центрі на автомобілі зі швидкістю 120 км/год.

Штраф був виписаний 1 липня, повідомляє УНІАН.

Зокрема, працівники міської ДАІ на виконання вимог, що містяться в листі заступника прокурора міста, склали на Мінаєва протокол про адміністративне порушення і виписали постанову по справі про адміністративне порушення за проїзд провалу на вулиці Харківській зі швидкістю 120 км/год.

24 червня мер вирішив провести експеримент, проїхавши за місцем, де просів асфальт на Харківській, зі швидкістю 120 км/год.

Саме на цьому місці 21 червня занесло автомобіль Audi, який влетів у зупинку громадського транспорту. В результаті аварії дві людини загинули і три постраждали.

Після Мінаєв публічно заявив про те, що заради експерименту перевищив швидкість на вул. Харківській, щоб перевірити, чи може провал на дорожньому покритті стати причиною аварії.

"Я упиратися не став, так як дійсно їхав з такою швидкістю, проводячи неофіційний "слідчий експеримент". Свою провину в порушенні правил дорожнього руху визнав, та штраф у розмірі 600 гривень заплачу буквально сьогодні", - написав Мінаєв на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Але зате я тепер точно знаю, що провал на вулиці Харківській не міг стати основною причиною того трагічного ДТП", - додав мер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування