Янукович взяв під контроль розслідування зґвалтування у Врадіївці

Вівторок, 2 липня 2013, 12:21

Президент Віктор Янукович взяв під особистий контроль розслідування Генпрокуратурою справи у зґвалтуванні 29-річної Ірини Крашкової у Врадіївці Миколаївської області.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба президента.

Він доручив генпрокурору Віктору Пшонці провести нараду з керівництвом СБУ та МВС для вивчення всіх фактів участі співробітників правоохоронних структур у протиправних діях для надання належної оцінки, визначення подальшого реагування та розробки запобіжних заходів на майбутнє.

Керівники СБУ та МВС, за дорученням президента, повинні найближчим часом провести колегії щодо виявлення фактів і запобігання правопорушенням.

"Результатом проведених колегій має стати чіткий план щодо приведення дій персонального складу правоохоронних служб до вимог чинного законодавства", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 26 червня троє чоловіків, два з яких міліціонера, затягли в автомобіль 29-річну жінку, вивезли її в лісосмугу біля села Сирове і зґвалтували.

Більше тисячі мешканців Врадіївки "штурмували" місцевий райвідділ міліції з вимогою покарати винних у зґвалтуванні.

Співробітники міліції та високопосадовці, які були на місці штурму, забарикадувалися у підвалі. При цьому правоохоронці відстрілювалися.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування