Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захарченку не сподобались форми протесту у Врадіївці

Вівторок, 2 липня 2013, 15:36

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко називає неприпустимими форми протесту, які обрали мешканці Врадіївки, розгромивши райвідділок міліції.

Про це він заявив, звітуючи у Верховній Раді щодо подій у Врадівці, які були викликані неналежним розслідуванням зґвалтування 29-річної Ірини Крашкової.

Він повідомив, що через приховування місцевою міліцією інформації, МВС отримало оперативне зведення лише 29 червня.

"Як результат, це викликало обурення місцевого населення", - зазначив він.

"Однак зазначу, що обрані форми протесту є неприпустимими. Слід розуміти, що  райвідділ є режимним об’єктом, де зберігається зброя, утримуються правопорушники, тощо", - наголосив Захарченко.

"Безумовно, що відомі всім події у Врадіївці на Миколаївщині завдали серйозного удару по правоохоронній системі в цілому і міліції зокрема. Такі ганебні факти нанівець перекреслюю всі позитивні здобутки органів внутрішніх справ", - сказав Захарченко.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко

Поліщук та Рябіненко затримані, а у Дрижака виявилося алібі: він на момент злочину чергував у райвідділі, про що нібито є відеодокази.

Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва.

Дрижак є хрещеником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

Голова МВС Віталій Захарченко уже відсторонив від посад начальника УМВС у Миколаївській області Валентина Парсенюка та керівника Врадіївського райвідділу міліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...