Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ: Лавриновича "підсунули" заради "молодого оточення Януковича"

Середа, 3 липня 2013, 09:48

Міністра юстиції Олександра Лавриновича змусили піти у Вищу раду юстиції, щоб звільнити місце для "молодого оточення" президента Віктора Януковича.

Про це пишуть Коментарі з посиланням джерела.

"Симптоматично, що Олександр Володимирович так і не прийшов у Верховну Раду для прийняття присяги члена ВСЮ", - пише видання.

"Як повідомили джерела в Партії регіонів, показова відсутність Лавриновича в Раді полягає в його небажанні переходити на нову роботу. І подібний ігнор – це мовчазний протест, який, щоправда, не буде мати якихось реальних наслідків", - зазначає видання.

Спадкоємцем Лавриновича в Мінюсті можуть стати нинішній міністр Кабінету міністрів Олена Лукаш або екс-керівник Головного управління з питань судоустрою АП Андрій Портнов, якого на початку року розжалували в прості радники президента, пише видання. 

На даний момент перевага віддається екс-б'ютівцю, який останнім часом знайшов спільну мову з молодим оточенням президента, відзначає видання. 

"Лукаш уже досить давно лунає як одна з найбільш імовірних кандидатур на пост міністра юстиції. Однак своєю для "молодіжки" президента вона так і не стала", - відзначає видання. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування