Домбровський зробив комплімент владі: успішно нейтралізує опозицію

Середа, 3 липня 2013, 17:27

Влада створила можливість повної нейтралізації діяльності опозиції.

Про це йдеться у заяві Олександра Домбровського, щодо анулювання у середу його депутатської картки, якого цитує його прес-служба.

"Оголошенням блокувати картки для голосування в парламенті Домбровського та Балоги, на мій погляд, влада завершила перший етап повної нейтралізації будь-яких дій спротиву опозиції у Верховній Раді", - уточнив він.

"І, не дивлячись на те, що, з одного боку, влада порушила і Конституцію, і цілий перелік законів; з іншого боку, їй потрібно зробити комплімент, тому що сьогодні достатньо технологічно вона створила і володіє інструментами, які повністю нейтралізують діяльність опозиції", - заявив депутат без мандату.

"Інструмент, який сьогодні продемонстровано - щодо позбавлення народних депутатів депутатських повноважень, який показує, що будь-хто з опозиції, будь-хто з незалежних депутатів, або зі "строптивих", які можуть бути і в більшості, можуть стати об’єктом цього інструменту", - вважає Домбровський.

"В такий спосіб влада сьогодні, з точки зору технології і організації роботи в парламенті, на мій погляд, своєю тактикою переграла опозицію. Думаю, наразі м’яч – на полі опозиції, яка повинна або змиритися з такою ситуацією, - і тоді буде велике запитання – чи це опозиція?  Інший варіант – опозиція має сформувати своє рішення: в який спосіб реагувати на те, що відбулося в парламенті", - уточнив він.

"Сьогодні перед об’єднаною опозицією стоїть виклик – які кроки вона здатна продемонструвати", - підсумував він.

Як відомо, глава Верховної Ради Володимир Рибак анулював депутатські картки Павла Балоги та Олександра Домбровського у зв’язку із судовим рішенням.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування