В Австрії у директора клубу конфіскували гроші через борги Коломойського

Четвер, 4 липня 2013, 14:15

В Австрії у генерального директора клубу "Дніпро" Андрія Стеценка були конфісковані всі наявні готівкові кошти.

Про це повідомляє "Комерсант-Україна".

У готель, де на час тренувального збору в австрійському місті Бад Ерлаха зупинилися футболісти "Дніпра", з'явилися судові пристави.

Причиною такого кроку австрійської влади послужила судова тяжба дніпропетровців з німецькою компанією Hochtief Solutions AG, яка вимагає погасити заборгованість за будівництво стадіону "Дніпро Арена".

Від адвоката будівельної компанії Hochtief Solutions AG, Іва Кляйна стало відомо, що у Стеценка конфіскували 3,7 тисячі євро та 3 тисячі доларів готівкою.

Австрійські власті пішли на обшук готелю "Дніпра", керуючись позовом Hochtief Solutions, яка вимагає від клубу погасити борг, нібито наявний у дніпропетровців за будівництво стадіону "Дніпро Арена".

За даними різних джерел, він становить від 4 мільйонів до 11 мільйонів євро.

У "Дніпрі" факт обшуку команди в Австрії підтверджувати відмовилися.

Незважаючи на обшуки в Австрії, турнірним перспективам "Дніпра" поки нічого не загрожує. Маючи на руках ліцензії на участь у внутрішніх і міжнародних змаганнях, футболісти можуть продовжувати підготовку до чемпіонату України та Лізі Європи.

Як відомо, структури Ігоря Коломойського винні гроші за будівництво стадіону в Дніпропетровську німецькій компанії "Hochtief", яку побічно контролює президент "Реала" (Мадрид) Флорентіно Перес.

Вартість будівництва стадіону "Дніпро-Арена", який був відкритий в 2008 році, склала 800 мільйонів гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування