Росіяни перебираються в українські ЗМІ: Гужва до себе теж взяв кілька

Четвер, 4 липня 2013, 17:07

Колишні головні редактори російської радіостанції "Коммерсант FM" Дмитро Солопов та Олексій Воробйов збираються запустити в Україні новий радіопроект.

Про це вони заявили в інтерв'ю "Ленте.ру", зазначивши, що замовником проекту є власник "Мультимедіа-інвест груп" Ігор Гужва.

Згідно з інформацією, Солопов стане його генпродюсером, а Воробйов - головним редактором.

"У нас конструкція приблизно така ж, як при будівництві хмарочоса. Є замовник будівництва - це Ігор Гужва, наш український партнер", - сказав Солопов.

"Є група архітекторів, яка проектує цю будівлю і вводить його в експлуатацію, - це я, мій друг і товариш по роботі Олексій Воробйов, мій друг і партнер по бізнесу Єгор Альтман (голова ради директорів рекламного синдикату "Hidalgo", президентом якого є Солопов ), він погодився займатися маркетингом і комерційною складовою проекту, і ще кілька чудових людей з Москви", - додав він.

"При цьому основні робочі сили - виконроби, конструктори, робітники - беруться там, де

проект будується, тобто на території України", - зазначив Солопов.

У свою чергу Воробйов зазначив, що перед ними було завдання не займати будь-яку політичну позицію.

"Нас попросили зробити якісний автомобіль, "Мерседес". І поки я є головним редактором цієї радіостанції, цей "Мерседес" не буде їхати ні в бік опозиції, ні в бік влади. Цей "Мерседес" повинен буде їхати з професійного шляху якісної журналістики" , - зазначив він.

Згідно з інформацією, радіостанція буде у форматі news & talk.

Запуск проекту запланований на кінець 2013 року.

Як повідомлялося, холдинг "Мультимедіа-інвест груп", що випускає з травня газету "Вести", придбав супутниковий новинний телеканал UBR, орієнтований на ділову аудиторію.

Крім того, холдинг Гужви до кінця року має намір запустити новий телепроект "Вести TV", а також відкрити розмовну радіостанцію "Вести FM".

Генпродюсером каналу ТВі також призначений російський медійник Вадим Гарнаєв - колишній виконавчий директор каналу "Дождь".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування