"Врадіївські ґвалтівники" не можуть передавати "привіти" з СІЗО - тюремники

П'ятниця, 5 липня 2013, 10:41

Затримані міліціонери Дмитро Поліщук та Євген Дрижак, яких підозрюють у згвалтуванні жінки у Врадіївці, перебувають в ізоляторі без мобільних телефонів.

Про це повідомили в управлінні Державної пенітенціарної служби в Миколаїваській області, спростовуючи інформацію про те, що правоохоронці нібито передали журналістам своє звернення, записане на телефон.

"Затримані громадянин П. та Д. перебувають в Миколаївському слідчому ізоляторі, де, відповідно до норм чинного законодавства про попереднє ув’язнення, зазначені громадяни утримуються окремо один від одного, знаходячись в окремих камерах без можливості спілкування між собою",  - заявили в ДПтС.

"Додатково інформуємо про те, що слідчий ізолятор є режимним об’єктом на території під охороною, де користування засобами мобільного зв’язку суворо заборонено", - зазначили у відомстві.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Поліщук та Рябіненко затримані, а у Дрижака виявилося алібі: він на момент злочину чергував у райвідділі, про що нібито є відеодокази. Після штурму врадїївського управління міліції місцевими жителями, Дрижака також затримали.

Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва.

Дрижак є хрещеником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...