У помічника Домбровського шукали документацію про вибори у Раду

П'ятниця, 5 липня 2013, 17:15

Обшук у помічника депутата Олександра Домбровського Максима Царенка проводився в рамках кримінальної справи щодо мажоритарних виборів до парламенту у 11 окрузі.

Про це журналістам під час брифінгу повідомив начальник Управління МВС України у Вінницькій області Віктор Русин, якого цитує "Вінниця.ОК".

"Так, у Максима Царенко було проведено санкціонований обшук по кримінальному провадженню, яке стосується розслідування по виборах на 11 виборчому окрузі. Обшук проведений відповідно до санкції суду в рамках розслідування", - розповів він.

"Чи має Максим Царенко відношення до Олександра Домбровського – мені не відомо. Ми розслідуємо самі події, які мали місце під час виборів", - сказав головний міліціонер області.

"У Домбровського ніяких обшуків не проводилося", - уточнив він.

Сам Царенко уточнив, що шукали "виборчу документацію, печатки, штампи та інші документи, що стосуються виборчого процесу".

"Після того, як правоохоронці впевнилися, що жодних документів та печаток, пов’язаних з виборчим процесом, у мене немає, вони запропонували пред’явити наявну у мене зброю", -розповів він.

"Я показав два мисливські карабіни, документи та дозволи на них, та набої. Після поверхневого огляду набоїв, мені було безапеляційно сказано, що набої не мисливські, а бойові. Хоча на упаковках було зазначено "Охотничьи". Сказали, що набої буде вилучено як доказ", - заявив помічник депутата.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News