Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу про ґвалтівників у погонах буде слухати врадіївський суд

П'ятниця, 5 липня 2013, 22:57

Кримінальну справу про зґвалтування правоохоронцями 29-річної дівчини буде передано у врадіївський суд.

Про це заявив прокурор Миколаївської області Андрій Курись в ефірі Шустер.Live.

"Відповідно до закону, ми повинні направити обвинувальний акт і матеріали виробництва в той суд, під юрисдикцію якого поширюється місце скоєння злочину, тобто це однозначно будуть направлені матеріали у врадіївський суд", - повідомив він.

"З приводу його відкритості... у нас судовий процес відкритий, за винятком деяких випадків, зокрема можливі деякі моменти з приводу... все-таки це насильницький злочин проти статевої свободи жінки... можуть бути закриті в якійсь частині. Можливо. Це вирішуватиме суд", - додав Курись.

"Я як прокурор області, напевно, більше за всіх зацікавлений в тому, щоб це кримінальне провадження якнайшвидшим чином було направлено до суду для того, щоб розставити всі крапки над "і". Але є певний процес, який ми не можемо порушити, і ми повинні йому чітко слідувати", - зазначив прокурор.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Поліщук та Рябіненко затримані, а у Дрижака виявилося алібі: він на момент злочину чергував у райвідділі, про що нібито є відеодокази. Після штурму врадїївського управління міліції місцевими жителями,Дрижака також затримали.

Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва.

Дрижак є хрещеником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...