Голосування у Севастополі відбулося з порушеннями - КВУ

Понеділок, 8 липня 2013, 11:04

Виборча кампанія, голосування та підрахунок голосів у 224 окрузі в Севастополі проходили з низкою порушень виборчого законодавства та міжнародних стандартів демократичних виборів.

Про це свідчать результати спостереження Комітету виборців України, про що йдеться у офіційній заяві КВУ.

В день голосування та під час підрахунку голосів працювало 10 активістів КВУ, які мали статус журналістів газети КВУ – "Точка зору".

Відвідавши 47 виборчих дільниць округу, спостерігачі дійшли висновку, що кількість та характерні порушення не дають підстав стверджувати про значне спотворення результатів.

Серед найбільш серйозних зафіксованих КВУ проблем були, зокрема реєстрація "технічних кандидатів" і незбалансоване представлення політичних сил у виборчих комісіях, порушення правил агітації, порушення процедури підрахунку та правил складання протоколу про результати виборів на дільницях.

Як відомо, 7 липня на 224 окрузі в Севастополі відбулися проміжні вибори народного депутата на місце Павла Лебедєва, який став міністром оборони.

За мандат боролися 11 кандидатів - зокрема, президент групи компаній "Смарт-холдинг" (Київ) Вадим Новинський, який зареєстрований як самовисуванець, єдиний кандидат від опозиції, висунутий партією "Удар" - Дмитро Білоцерківець та висуванець Компартії Василь Пархоменко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування