Кров зґвалтованої у Врадіївці знайшли в авто одного з підозрюваних

Вівторок, 9 липня 2013, 19:42

В автомобілі одного з підозрюваних знайдено кров, яка належить зґвалтованій мешканці селища міського типу Врадіївка Ірині Крашковій.

Про це повідомив заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфіменко, цитує його прес-служба відомства.

"На підтвердження вчинення злочину підозрюваними у "врадіївській справі" в автомобілі одного з підозрюваних знайдено кров, яка належить мешканці смт Врадіївка Ірині К. Це підтверджено відповідним висновком експертизи", - заявив він.

Окрім того, як зауважив Єфіменко, "у деяких засобах масової інформації поширювалися доводи про те, що нібито аналізи, які первинно були відібрані у потерпілої, на вимогу керівництва лікарні (головного лікаря) були замінені на інші".

"Прокуратура Миколаївської області офіційно заявляє, що ті аналізи, які були первинно відібрані, належать потерпілій, і це також підтверджено висновком експертної установи Таким чином, прокуратура спростовує доводи, які були оприлюднені в засобах масової інформації, оскільки відібрані зразки дійсно належали потерпілій", - сказано у заяві.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Поліщук та Рябіненко затримані, а у Дрижака виявилося алібі: він на момент злочину чергував у райвідділі, про що нібито є відеодокази. Після штурму врадїївського управління міліції місцевими жителями, Дрижака також затримали.

Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва.

Дрижак є хрещеником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування