Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Меру Керчі погрожували розправою - міліція

П'ятниця, 2 серпня 2013, 14:44

Керченські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом погроз, які надійшли меру Керчі Олегу Осадчому.

Цю інформацію начальник сектору у зв'язках із громадськістю ГУ МВС у Криму Ольга Кондрашова підтвердила сайту "Крим.Коментарі".

За її інформацією, заява надійшла від одного зі співробітників керченської міськради.

Заявник додав роздруківки коментарів до статті в місцевому виданні "Уночі стріляли в мера Феодосії, він у реанімації", у яких містилися погрози на адресу Осадчого.

"Заява була прийнята й зареєстрована в ЄРДР. Перевірка показала, що є ознаки конкретного складу злочину. Справді, мали місце прямі погрози конкретній посадовій особі. У рамках кримінального провадження проводиться розслідування", - повідомила Кондрашова.

Вона також спростувала інформацію про те, що на співробітників керченського видання чинився тиск.

"Дії співробітника, який відвідав видання, не виходили за рамки закону. Про жоден тиск мови бути не може. Якби надійшла заява про погрози на адресу будь-якої іншої особи, дії правоохоронців були б такими ж", - додала вона.

Раніше співробітник кримінального розшуку відвідав редакцію Керч.ФМ і, посилаючись на6 кримінальне провадження за фактом погроз меру Керчі, попросив журналістів видати міліції інформацію про всіх осіб, які залишили свої коментарі до даної статті, а також роздруківку всіх коментарів до статті й правила поведінки на сайті.

Журналісти припустили, що в такий спосіб чиниться тиск на редакцію.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...