У Харкові назвали дату чергової покупки Курченко

П'ятниця, 2 серпня 2013, 15:04

Конкурсні торги з продажу комунального стадіону "Металіст" у Харкові відбудуться 27 серпня.

Відповідне повідомлення буде розміщено на сайті Харківської облради, передає УНІАН.

"Конкурс буде проведено 27 серпня 2013, о 10.00 годині за адресою: м. Харків, пл. Свободи, 5, Держпром, 4 під'їзд, 3 поверх, управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради", - повідомили в облраді.

Ціна об'єкта приватизації перевищує 562,1 мільйона гривень, ПДВ - більш 112,4 мільйона гривень.

Початкова ціна об'єкта з урахуванням ПДВ перевищує 674,5 мільйона гривень.

Майбутній власник об'єкта повинен заплатити вартість об'єкта з урахуванням ПДВ протягом 30 календарних днів з моменту нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу.

Для участі в конкурсі покупець повинен подати заяву та бізнес-план або техніко-економічне обґрунтування післяприватизаційного розвитку об'єкта.

Кінцевий термін прийняття заяв, підтверджуючих документів та бізнес-планів (або ТЕО) - за 7 календарних днів до проведення конкурсу.

Як відомо, 24 грудня 2012 року бізнесмен Олександр Ярославський повідомив, що складає з себе повноваження президента ФК "Металіст", і передав зобов'язання щодо його фінансування іншому інвестору. Власником клубу став харківський бізнесмен Сергій Курченко.

26 грудня на сайті ФК "Металіст" з'явилася інформація з посиланням на Курченка про бажання нового власника клубу викупити з комунальної власності обласний спортивний комплекс "Металіст", на якому грає команда.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування