МВС придбає у комбінату "Україна" бланків майже на 16 мільйонів

Понеділок, 5 серпня 2013, 10:00

Міністерство внутрішніх справ має намір закупити у держпідприємства "Поліграфкомбінат "Україна" 521 тис одиниць бланків документів на паперовій основі на суму 15,8 млн гривень.

Про це йдеться в повідомленні МВС про акцепт пропозиції підприємства за підсумками тендера, передають "Українські новини".

Тендер проводиться за процедурою закупівлі в одного учасника.

МВС має намір закупити у поліграфкомбінату "Україна": акт прийому-передачі - 30 тис штук, довідку-рахунок - 450 тис штук, свідоцтво про допущення транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів - 5 тис штук, дозвіл на придбання громадянином зброї - 25 тис штук, дозвіл на право ввезення на територію України та вивезення за її межі громадянином, організацією, установою предметів та матеріалів, що підпадають під дію дозвільної системи - 2 тис штук.

Також МВС має намір закупити у поліграфкомбінату "Україна" дозвіл на право перевезення територією України громадянином, організацією, установою предметів та матеріалів, що підпадають під дію дозвільної системи - 4 тис штук і дозвіл на право придбання підприємством, організацією, установою предметів та матеріалів, що підпадають під дію дозвільної системи - 5 тис штук.

Акцепт пропозиції відбувся 2 серпня 2013 року.

Термін поставки - до 30 грудня 2013 року.

Як відомо, нещодавно Державна міграційна служба і поліграфкомбінат "Україна" домовилися про закупівлю бланків паспортів для виїзду за кордон.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування