У Донецьку хочуть відкрити "Музей обіцянок Януковича"

Понеділок, 5 серпня 2013, 14:12

Опозиційні сили вирішили відкрити "Музей обіцянок Януковича" у Донецьку, на малій батьківщині президента Віктора Януковича.

Відкриття музею відбудеться 6 серпня, повідомили в УДАРі "Коментарям".

Він буде розташований біля бібліотеки імені Крупської і працюватиме п’ять днів на тиждень.

"Ми з колегами вирішили нагадати громадськості, що саме нам обіцяв Янукович і як він виконує свою президентську програму", - розповів член партії Єгор Фірсов.

"Ми хочемо зробити це нагадування не шаблонним – у вигляді прес-конференції чи листівки, а відкрити мініатюрний музей – Музей обіцянок Януковича. Проілюструвати всі його обіцянки та досягнення, зробивши їх наочними, різкими, смішними і навіть десь сюрреалістичними", - зазначив він.

За його словами, відкриття музею дасть старт чергової акції протесту проти невиконання владою своїх передвиборчих обіцянок.

Фірсов також додав, що багато гучні обіцянки Януковича досі залишаються невиконаними, хоч влада рапортує, що "країна рухається в правильному напрямку".

"Янукович обіцяв Україну для людей – ми отримали Україні, приналежну Ахметову, Олександру Януковичу, Курченко, Пшонці, Фірташу, Коломойському і іншим олігархам. Іншими словами, Україна продовжує бути чиєюсь приватною власністю, але ніяк не власністю народу України", - зазначив УДАРівець.

"Жодну зі своїх обіцянку Янукович не виконав. І зараз президент має нахабство заявити, що країна рухається у правильному напрямку?!", - обурився Фірсов.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...