Яценюк нарахував десятки способів вивезти Тимошенко з України

Понеділок, 5 серпня 2013, 19:30

Голова парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк переконаний в існуванні десятків способів направлення екс-прем'єра Юлії Тимошенко на лікування за кордон.

Про це він сказав журналістам у понеділок біля ЦКЛ №5 (Харків) після короткострокового побачення з Тимошенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Один із таких варіантів - це міжурядова угода. Другий варіант - це відповідне рішення суду, третій варіант - це рішення Міністерства юстиції, четвертий варіант - рішення Державної пенітенціарної служби, п'ятий варіант - це ухвалення окремого законодавчого акта. Варіантів є десятки. Але прийняття цього рішення лежить виключно у площині політичної волі президента Віктора Януковича", - заявив Яценюк.

Лідер фракції нагадав, що проведення операції екс-прем'єру рекомендували її лікарі з берлінської клініки "Шаріте".

"Вона потребує термінової операції, і ми чекаємо на рішення Януковича щодо того, чи зможе Тимошенко отримати таку медичну допомогу за кордоном. Це було б відповідальне політичне та юридичне рішення, і це усунуло б перешкоди на шляху до підписання угоди (про асоціацію з ЄС), - наголосив Яценюк.

Як відомо, у понеділок Яценюк з колегами-депутатами у палаті Тимошенко говорив з нею про стратегію проведення президентської кампанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування