Гурт, який познущався над прапором, зможе "виступити" в українській міліції

Понеділок, 5 серпня 2013, 21:54

Музикантів американського гурту Bloodhound Gang можуть викликати до Києва для надання свідчень у рамках кримінального провадження за фактом наруги над державним прапором України членами гурту.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в столичному главку міліції.

За словами співрозмовника агентства, спочатку слідство, найімовірніше, візьме пояснення в організаторів заходу в Києві, буде вилучено й додано до провадження відео, опитано персонал закладу та інших свідків.

"Теоретично, перш ніж передати справу до суду, за рішенням слідчого на надання свідчень у Києві можуть бути викликані учасники гурту", - повідомили в столичному главку міліції.

Відповідаючи на запитання агентства про можливість оголошення учасників гурту в міжнародний розшук у разі, якщо вони не з'являться для надання свідчень, співрозмовник зазначив, що "оголошення в міжнародний розшук - це досить складна процедура".

"Рішення прийматимуть слідчий і прокуратура", - зазначили в столичному главку міліції.

Як відомо, Печерське райуправління міліції Києва відкрило кримінальне провадження за фактом наруги над державним прапором України членами американського панк-гурту Bloodhound Gang.

Як повідомляють українські ЗМІ, скандальний гурт Bloodhound Gang розпочав тур країнами СНД з України. В Києві на концерті 30 липня "артист поливав сечею сцену" та "прицілювався на синьо-жовтий прапор України, який був на сцені".

Публіку такий вчинок музиканта тільки розвеселив. Музиканти також вигукували "F**k Russia", і "народ підтримав".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування