У Табачника божаться, що на "антифашистські мітинги" освітяни ходили самі

Вівторок, 6 серпня 2013, 14:24

В Міністерстві освяти і науки заявляють, що примусової участі бюджетників у антифашистських мітингах Партії регіонів не було.

Про це йдеться у відповіді відомства на депутатський запит, написала на своїй сторінці у Facebook депутат Ірина Геращенко.

 

"Отже, за версією відомства Табачника, ніякі антифашистських мітингів взагалі не проводилося,це була "вахта пам'яті " імені ПР (як кажуть в народі, ті ж яйця, тільки в профіль)", - написала депутат.

"І вчителі, і студенти масово брали участь в них за власним бажанням, бігли після навчання і лекцій, аби послухати , як "зажигають" антифашисти. Ніяких підвозів, згонів, примусовки не було", - іронізує Геращенко.

 

Вона також заявила, що "УДАР" готовий допомогти усім освітянам, яких "масово звозили на ці мітинги".

"Аж до судових позовів щодо брехні освітянського керівництва. Єдине - потрібна готовність говорити про факти примусу вголос. Інакше вас і далі будуть залучати до усього цього креативу "імені Партії влади", під дощем і сонцем, в сніг і спеку", - написала вона.

Як відомо, раніше Геращенко заявляла, що до партії надійшло десятки скарг про те, що працівників сфери освіти змушували виходити на акції Партії регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування