Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Арени до Євробаскету-2015 будують занадто повільно - Лубківський

Вівторок, 6 серпня 2013, 22:45

Будівництво арен до Євробаскету-2015 потрібно прискорити.

Про це заявив директор турніру Маркіян Лубківський в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Є загальна проблема (…) - це темпи будівництва арен. Якщо ми хочемо успішно провести турнір, то арени має бути здано вчасно. Я не драматизую ситуації, але моя роль як директора турніру полягає в тому, щоб здійснювати моніторинг та сигналізувати про необхідність прискорити темпи будівництва", - сказав він.

"Часу у нас ще вистачає, щоб побудувати арени, але водночас період, починаючи з вересня 2013 року, має стати етапом активної фази будівництва", - додав Лубківський.

Він зазначив, що повільні темпи будівництва - це загальна тенденція для всіх арен.

"І я не виділив би сьогодні когось. На початковому етапі у нас були фаворити з погляду зору підготовки документації, початку будівництва, а нині всі арени перебувають більш-менш на одному рівні готовності, але темпи будівництва має бути суттєво прискорено", - наголосив директор турніру.

Як відомо, в червні 2013 року місцевий організаційний комітет Євробаскет-2015 підписав протоколи про наміри з усіма інвесторами спортивних арен, на яких планується проводити матчі чемпіонату Європи з баскетболу серед чоловіків 2015 року.

Усі компанії надали документальне підтвердження своїх намірів будувати арени в Києві, Донецьку, Харкові, Львові, Дніпропетровську та Одесі, де відбудуться матчі турніру.

Україна отримала право на проведення фінального турніру чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року серед чоловічих збірних 18 грудня 2011 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...