Донецька "Батьківщина" погрожує антипрезидентською акцією

Середа, 7 серпня 2013, 10:51

Донецька обласна організація "Батьківщини" почне акцію з вимогою відставки президента Віктора Януковича, якщо її лідера Костянтина Матейченка не звільнять із ув’язнення.

Про це заявив перший заступник голови Донецької обласної організації ВО "Батькивщіна" Денис Токар у вівторок, повідомляє УНІАН.

"Замовне виборче правосуддя щодо опозиції має закінчитися. Опозицію мають чути і брати до уваги. Але якщо нас не почують, не будуть зупинені репресії, якщо Матейченка не буде звільнено, ми почнемо акцію із зупинення повноважень президента. Ми сподіваємося, що ми будемо в цьому каталізатором для всієї України", - сказав Токар.

Він відзначив, що вирок, який 5 серпня виніс Артемівський суд про позбавлення волі Матейченка на 3 роки, і той факт, що його відразу заарештували в залі суду і відправили до СІЗО, доводять, що "все це – замовлення і політична розправа" над опозиціонером.

Токар також заявив, що адвокату Костянтина Матейченка в суді відмовилися видавати копію вироку, пославшись на те, що "адвокат на це нібито не має права", – а це відтягує можливість подати апеляцію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News