Член Нацради від комуністів збрехала про прибутки – Мірошниченко

Середа, 7 серпня 2013, 20:16

Заступник голови комітету Ради з питань свободи слова, "свободівець" Ігор Мірошниченко вимагає звільнити Вікторію Георгієвську з посади члена Нацради з телерадіомовлення.

Відповідний проект постанови № 3056 він зареєстрував у парламенті 6 серпня, пише "Телекритика".

Мірошниченко пояснив, що, на його думку, Георгієвська порушила клятву держслужбовця, бо у своїй декларації вказала неправдиві дані.

"Ця людина жодного дня не працювала в медіасфері. Вона безграмотна, бо в документах, які вона надала в Комітет з питань свободи слова та інформації, я знайшов 13 помилок", - заявив депутат.

"Крім того, вона у своїй декларації зазначила, що за минулий рік заробила понад 147 тис. грн. А у відповідь на мій запит Інститут журналістики, де працювала Георгієвська, повідомив, що вона отримала 90 тис. грн. Тому я надіслав депутатське звернення до Міністерства податків і зборів, щоб вони з'ясували, звідки ці кошти у неї і чи сплатила вона з них податки", - додав Мірошніченко.

Сама Георгієвська відмовилася коментувати проект постанови.

 
 
 

Як відомо, 4 липня Верховна Рада обрала членом Національної ради Вікторію Георгієвську - висуванку фракції Комуністичної партії України.

Георгієвська - доцент кафедри періодичної преси Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. Закінчила Східноукраїнський державний університет ім. В.Даля (факультет філології і соціології) та аспірантуру Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка.

Окрім того, Георгієвська була прес-секретарем лідера Комуністичної партії Петра Симоненка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування