Червоненко про Януковича-молодшого: це хлопець зі стрижнем

Четвер, 8 серпня 2013, 08:38

Засновник Ялта-Ралі Євген Червоненко розповів про взаємини із сином президента - Віктором Януковичем, який керує Автомобільною федерацією України.

 Про це він розповів в інтерв'ю Лігабізнесінформ.

Відповідаючи на запитання про сина президента Віктора Януковича-Молодшого на посаді керівника Автомобільної федерації України колишній глава, федерації Червоненко відзначив, що його поради більше "не затребувані".

"Я запропонував Віктору Вікторовичу Януковичу: якщо потрібно, я заведу його у вищі ешелони FIA (Міжнародна федерація автоспорту) і все передам йому. Вони йдуть своєю дорогою. Це їхнє право", - сказав Червоненко.

Він зазначив, що до Януковича-молодшого в нього "абсолютно позитивне відношення".

"Нещодавно розпускалися чутки, що Ялта-Ралі більше не буде. Багато недоброзичливців цього дуже чекали. Тоді я звернувся до Віктора Вікторовича, запропонувавши йому ввійти в проект",- розповів він.

"Хлопець виявився зі стрижнем і правильними поняттями. Мені передали його відповідь: "Ялта-Ралі - дітище Червоненка. Я не маю права туди входити. Але все, що потрібно зробити - допоможу". Це морально. Я дуже вдячний", - додав Червоненко.

"Я не спілкуюся з ним прямо, але, користуючись випадком, хочу подякувати за допомогу. Поважаю людину за його вчинок і позицію. Після нашого контакту Ялта-Ралі йде на повний хід", - розповів Червоененко. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News