Міліція взялася за конфлікт на Троєщині: хуліганство та непокора

Четвер, 8 серпня 2013, 09:55

Міліція розпочала кримінальне провадження та склала 4 адмінпротокола через конфлікт, який стався між мешканцями Троєщині та забудовниками у Києві.

Про це в четвер вранці повідомляє прес-служба київської міліції.

"Правоохоронцями до Журналу Єдиного Обліку було внесено 6 повідомлень, в тому числі одна заява від депутата", - сказано в повідомленні.

"За даним фактом слідчим відділом Деснянського райуправління столичної міліції було розпочато кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального Кодексу України – "Хуліганство". Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та учасників конфлікту", - додали в київській міліції.

Фото з Facebook Андрія Іллєнка
Фото з Facebook Андрія Іллєнка

"Відносно осіб, які порушували громадський порядок було складено 4 адміністративні протоколи за статтею 173 КУпАП та 1 адміністративний протокол за статтею 185 КупАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції).

Як відомо, в середу біля будівельного майданчику на Троєщині зібралась група місцевих мешканців, приблизно 200 осіб, які вимагали припинити будівництво, їх підтримали представники однієї з політичних сил.

Коли обурені громадяни підійшли до огороджувального паркану, між ними та охороною будмайданчику виник конфлікт. За попередньою інформацією, охоронці застосували сльозогінний газ та вогнегасники. В свою чергу, місцеві мешканці завалили паркан та пошкодили будівельну техніку.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування