Опозиція вимагає від губернатора дати працювати телеканалу

Четвер, 8 серпня 2013, 11:58

Керівники опозиційних фракцій Чернівецької облради вимагають зустрічі з главою Чернівецької облдержадміністрації Михайлом Папієвим щодо ситуації навколо телеканалу ТВА.

Відповідного листа вони направили главі ОДА у середу, 7 серпня, яких цитує прес-служба "Батьківщини".

"Вважаємо за необхідне з'ясувати вашу позицію стосовно припинення мовлення каналу ТВА, ставлення до цих подій керівництв ЧОДА та кроків, що планує зробити крайова влада з метою недопущення конфліктних ситуацій навколо мас-медіа на Буковині в майбутньому", - йдеться у документі.

Опозиція Чернівецької облради також вимагає від Папієва, як керівника Партії регіонів на Буковині, висловити позицію стосовно звернення депутатів облради від ПР про позбавлення ліцензії каналу ТВА.

Як відомо, мовлення чернівецького телеканалу припинилося у вівторок ввечері, коли на радіо-релейній станції відбулася пожежа. Працівники каналу заявляють, що таким чином ТВА хочуть знищити.

Внаслідок пожежі в приміщенні ОДТРК, найбільше постраждало обладнання ТВА, яке знаходилося найдалі від місця загоряння, тоді як обладнання інших телемовників у цьому приміщенні залишилося майже неушкодженим.

І хоча канал готовий до відновлення роботи, ефір ТВА із надуманих причин досі не надали.

2 серпня депутати Чернівецької облради від Партії регіонів звернулися до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з пропозицією, якщо ТВА не зможе відновити мовлення, оголосити конкурс на його частоту або ж передати її в розпорядження облдержтелерадіокомпанії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування