Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Азаров про американця, який опоганив наш прапор: "Безкультур'я"

П'ятниця, 9 серпня 2013, 20:21

Прем'єр Микола Азаров вважає, що учасникам американського панк-гурту "Bloodhound Gang", які спаплюжили український прапор, потрібно заборонити в'їзд в Україну назавжди.

Про це він написав у своєму Facebook, відповідаючи на запитання одного з користувачів соцмережі.

"Новий посол США, наскільки мені відомо, публічно висловив своє ставлення до цього обурливого факту. Я ж уважаю, що це не лише обурливо, але й показник украй низької культури, а точніше, безкультур'я виконавців і тих, хто запросив їх на концерт", - зазначив Азаров.

"Я думаю, що в нашому Міністерстві культури в майбутньому необхідно випустити документ, який суворо регламентує неприпустимість подібних дій на публічних заходах. Ну, а правоохоронні органи повинні діяти відповідно до законодавства", - заявив прем'єр.

"Цим людям необхідно заборонити в'їзд в Україну назавжди", - додав він. 

Як повідомлялося, бас-гітарист гурту "Bloodhound Gang" у Києві на концерті 30 липня "поливав сечею сцену", і "прицілювався на синьо-жовтий прапор України".

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом наруги над державним прапором України членами американського панк-гурту "Bloodhound Gang".

А Служба безпеки України заборонила в'їзд на 5 років в Україну бас-гітаристу гурту Джареду Хенегану за опоганення національних символів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування