Рибак обіцяє вибори та євроінтеграційні закони

Понеділок, 2 вересня 2013, 09:27

Голова Верховної Ради Володимир Рибак упевнений, що на першому сесійному тижні парламент ухвалить сім законів, що стосуються євроінтеграційного шляху України.

"Я на перший тиждень поставив сім законів з євроінтеграції", - повідомив Рибак журналістам у Макіївці ( Донецька обл.) у неділю.

Він зазначив, що "ми всі розуміємо, що потрібні європейські стандарти в усьому: в освіті, в охороні здоров'я, в культурі, і так далі".

Рибак повідомив, що після того, як український парламент розгляне ці законопроекти, депутатам залишиться ухвалити закон про прокуратуру, "який ми повинні прийняти до листопада", і вирішити питання, пов'язані з виборчим законодавством.

"Я думаю, що ми підходимо до того, що ми оголосимо вибори в семи округах (проблемні округу з виборів до Верховної Ради ) ", - зазначив спікер.

Він також нагадав, що народним депутатам потрібно буде вирішити питання, пов'язані з судовою системою. "Всі інші зобов'язання перед Європейським союзом ми виконуємо", - сказав Рибак.

Голова Верховної Ради також розповів журналістам, що цього тижня має намір відвідати Литву, де зустрінеться з керівництвом Європарламенту.

"У мене 6 числа ( 6 вересня) буде візит до Литви - вона сьогодні головує в Європарламенті. Там буде керівництво Європарламенту, і ми з ними звіримо годинник", - сказав Рибак.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування